Rubí Jove ofereix assessorament i orientació per a sol·licitar beques d’estudis postobligatoris

Imagen noticia
Tallat al trànsit el carrer Lourdes de dimarts a divendres per obres
24 de agosto de 2020
Imagen noticia
Respira, Rubí!
26 de agosto de 2020

Rubí Jove ofereix assessorament i orientació per a sol·licitar beques d’estudis postobligatoris

Imagen noticia

Els alumnes interessats a accedir a beques i ajuts per cursar estudis postobligatoris poden demanar ajut a l\’espai d\’orientació i acompanyament de Rubí Jove. Per beneficiar-se d\’aquest servei, que es posarà en marxa al setembre, cal demanar cita prèvia enviant un correu electrònic a [email protected] o per WhatsApp al 630 766 379.

El servei d\’acompanyament s\’ofereix a l\’Espai Jove Torre Bassas a partir del 2 de setembre i finalitzarà a mitjans d\’octubre, coincidint amb la fi del termini de presentació de sol·licituds per a les beques universitàries. L\’objectiu de l\’assessorament és facilitar a l\’alumnat la continuïtat dels seus estudis més enllà de l\’etapa obligatòria.

Les professionals de Rubí Jove donaran suport a les persones joves que vulguin sol·licitar la beca que ofereix el Ministeri d\’Educació i Formació Professional del govern espanyol o la beca per a estudis universitaris que atorga la Generalitat de Catalunya.

Les professionals de Rubí Jove donaran suport a les persones joves que vulguin sol·licitar la beca que ofereix Ministeri d\’Educació i Formació Professional del Govern espanyol i/o la beca per a estudis universitaris, iniciativa del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Ja fa cinc anys que Rubí Jove ofereix aquest servei i l\’any passat van ser 68 les persones que van fer-ne ús. La majoria van fer una valoració excel·lent del servei.

Inscripcions obertes per a l\’Estiu Jove
D\’altra banda, els joves de Rubí es poden inscriure per participar en les activitats d\’Estiu Jove que es fan durant el mes de setembre, com el Torneig iSports en línia. La competició inclou un torneig del joc FIFA20 (12 de setembre) i un altre de Valorant (26 de setembre). El 14 de setembre hi ha prevista una nova sortida en bicicleta per conèixer els espais naturals de Rubí.

Pel que fa als tallers, hi ha places en les propostes de Calistània, Kpop, Skate, Urban Scketching i Guitarra. Per la seva banda, el Rubí Skate Open, que estava previst pel 19 de setembre, s\’ha posposat fins a la primavera del 2021 per garantir totes les mesures de seguretat sanitària.