Rubí Jove oferirà diverses activitats a l’aire lliure durant aquest estiu

Imagen noticia
Una Festa de Sant Pere atípica per la pandèmia
30 de junio de 2020
Imagen noticia
Lleuger descens del preu del lloguer a Rubí
2 de julio de 2020

Rubí Jove oferirà diverses activitats a l’aire lliure durant aquest estiu

Imagen noticia

L’Ajuntament, a través de Rubí Jove, ha preparat una programació d’activitats d’estiu diversa i que s’adapta a la situació excepcional generada per la covid-19.

La majoria de propostes es desenvoluparan a l’aire lliure, amb totes les mesures de seguretat i higiene i amb reserva prèvia. Les inscripcions es poden formalitzar gratuïtament a través del web de Rubí Jove.

Tallers
La programació oferirà tallers a la fresca relacionats amb diverses temàtiques: urban sketching, parkour, calistènia, skate, guitarra d’iniciació i k-pop. Les sessions es repartiran entre els mesos de juliol i setembre.

Sortides a la natura
D’altra banda, s’han programat diverses activitats, entre les quals hi ha una sortida per l’entorn natural del Torrent dels Alous, Penjallops, Can Camps i Ca n’Oriol el 10 de juliol. També es farà una passejada en bicicleta des del Castell el 20 de juliol i una caminada per Can Xercavins, Can Ramoneda, Can Pòlit, Can Fonollet, Torre de les Martines, Can Guilera i el torrent de Can Roig el 20 de juliol. El 14 de setembre es farà una nova sortida en bicicleta.

Cultura urbana
El 10 de juliol, La SoniK oferirà a l’Ateneu un passi del documental ‘The bass of woman’, mentre que el 19 de setembre hi haurà una nova edició del Rubí Skate Open. El 26 i 27 de setembre hi haurà l’activitat Fem Graff i els dies 3 i 4 d’octubre se celebrarà el Full Colors.
També s’ha preparat un torneig iSports en línia al setembre, encara amb data per determinar.

Formació
L’oferta inclou formacions de cursos com ara el de monitor d’activitats en el temps de lleure i juvenil i el de premonitors, que es faran al juliol. Al setembre es faran el de vetlladors i el mòdul A d’iniciació a la llengua dels signes. Totes les places estan cobertes, a excepció del curs de premonitors, on encara hi ha vacants.

Espais d’assessorament
Per últim, també es mantindran operatives el juliol i l’agost les assessories especialitzades de Rubí Jove, per a les quals caldrà demanar cita prèvia a través del correu [email protected] o a través del telèfon 630 766 379. Es podran realitzar presencialment, per telèfon o per videoconferència. Es tracta del Punt Jove LGTB+, l’Assessoria laboral jove, el Servei d’assessorament i orientació formativa, l’Espai d’orientació i acompanyament per a la sol·licitud de beques de formació postobligatòria i el Consultori sexual i de parella.