Rubí no tindrà túnel de llum ni pista de gel al Nadal per evitar aglomeracions

Imagen noticia
Victòria del Cent Patins a la pròrroga contra el Tsunamis
2 de noviembre de 2020
Imagen noticia
El Consell General de la Taula de la Competitivitat Industrial valora la feina feta
4 de noviembre de 2020

Rubí no tindrà túnel de llum ni pista de gel al Nadal per evitar aglomeracions

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha informat que aquest Nadal no s’instal·larà el túnel de llum ni tampoc la pista de gel com a mesura preventiva per frenar el contagi del coronavirus a la ciutat. La decisió s’ha pres en el marc de la comissió municipal que es reuneix de forma regular per tractar aspectes relacionats amb la pandèmia.

Tant el túnel de llum com la pista de gel són instal·lacions que, en hores puntuals, tenen una afluència important de persones i, per tant, posa en risc la distància de seguretat necessària per contenir l’epidèmia, motiu pel qual s’ha optat per eliminar-les del programada de Nadal.

El túnel de llum s’ha instal·lat durant els dos darrers anys al carrer Maximí Fornés oferint dos espectacles diaris de llum i so. A més, l’any passat es va afegir la instal·lació d’un laberint lumínic instal·lat a la plaça Onze de Setembre i de dos arbres gegants col·locats a la plaça Catalunya i Pere Esmendia, que tampoc s’instal·laran per aquestes festes.

Pel que fa a la pista de gel, es va instal·lar per primera vegada el 2015 i ha estat sempre vinculada d’alguna forma al teixit comercial de la ciutat.

Amb aquesta decisió, el consistori pretén evitar les aglomeracions que s’haurien pogut formar per l’atractiu d’aquestes instal·lacions lúdiques o ornamentals.