Rubí només registra dos nous casos positius en l’última setmana

Imagen noticia
El CRAC acull aquest cap de setmana la 3a Escola d’estiu d’acció social, crítica i transformadora
16 de julio de 2020
Imagen noticia
Una mobilitat més sostenible i eficaç, un dels reptes dels polígons industrials de la ciutat
21 de julio de 2020

Rubí només registra dos nous casos positius en l’última setmana

Imagen noticia

L’evolució de l’epidèmia a Rubí sembla controlada, especialment si es tenen en compte les dades oficials de persones que han donat positiu en una prova PCR o qualsevol altre test. En els darrers set dies, només 2 persones han donat positiu en aquestes proves, després que la setmana passada hi hagués un petit repunt de casos. Ara hi ha a la ciutat 567 persones que han tingut o tenen covid-19.

Pel que fa a les persones sospitoses de tenir coronavirus, aquestes han augmentat en 238, una xifra similar a l’augment de la setmana passada i ara sumen un total de 3.717 casos.

La taxa de contagi ha ascendit lleugerament, fins a situar-se en 83,37 casos positius per cada 10.000 habitants.

Així, sembla que de moment Rubí no s’està veient afectada pels brots de l’epidèmia que s’estan produint a L’Hospitalet i les ciutats de l’entorn, especialment a Barcelona, i que estan provocant que en aquests municipis s’estiguin endurint de les mesures de prevenció sanitària.

Pel que fa a les defuncions al Vallès Occidental, en la darrera setmana s’ha produït una mort per coronavirus. Des de l’inici de l’epidèmia de covid-19, han mort 1.425 persones a la comarca.