Rubí participarà en el 8è Congrés Nacional de la Gent Gran

Imagen noticia
Horari especial al cementiri per la festivitat de Tot Sants
16 de octubre de 2019
Manifest
18 de octubre de 2019

Rubí participarà en el 8è Congrés Nacional de la Gent Gran

Imagen noticia

Una delegació rubinenca formada per tres persones representants del Consell Consultiu de la Gent Gran i l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí seran al 8è Congrés Nacional de la Gent Gran que se celebrarà el pròxim 25 d’octubre a Sant Fruitós de Bages. Pels membres del Consell Consultiu de la Gent Gran, el congrés serà una bona ocasió per demostrar el caràcter pioner de Rubí en qüestions com l’intercanvi intergeneracional.

La jornada s’estructurarà en dues ponències: ‘El present de les persones grans: drets i deures’ i ‘Les persones grans del futur: polítiques d’adaptació de la societat a l’envelliment’. L’organització del congrés ha recollit les aportacions de persones grans d’arreu del territori a través de diverses sessions de treball que s’afegiran a les ponències el dia 25.

Després, les conclusions del congrés seran la base per a la redacció d’un manifest que es lliurarà a les administracions, institucions i entitats competents. L’acte està promogut pel Consell de la Gent Gran de Catalunya i compta amb el suport de la Generalitat.