Rubí registra el màxim històric de població ocupada amb un total de 34.046 treballadors

dones amb discapacitat
L’Ajuntament impulsa un grup de trobada de dones amb discapacitat
2 de junio de 2022
alan montoliu llibre
Ramón Boldú recull la història d’Alan Montoliu en el còmic ‘Bat Alan’
2 de junio de 2022

Rubí registra el màxim històric de població ocupada amb un total de 34.046 treballadors

Redacció

Rubí ha registrat a l’abril el seu màxim històric de població ocupada: 34.046 persones residents a la ciutat tenen feina i estan donades d’alta en algun dels règims de la Seguretat Social, 684 persones més que abans de l’inici de la pandèmia.

Així ho constata l’informe sobre indicadors econòmics estratègics que mensualment elabora la consultora Activa Prospect, per encàrrec de l’Àrea d’Indústria, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Rubí.

Les dades econòmiques de la ciutat corresponents al mes d’abril tornen a ser positives en tots els indicadors. Rubí guanya afiliacions a la Seguretat Socials en tots els règims, augmenta l’ocupació i l’atur continua baixant, tot i que en el darrer mes es va frenar la reducció.

La mitjana anual de les afiliacions a tots els règims de la seguretat social, tenint en compte que la mitjana de 2022 es calcula amb les dades fins al mes d’abril, és la més alta des del 2009 amb 25.424 persones ocupades en empreses de Rubí. El 2009 hi havia 25.305 persones afiliades a la seguretat social. 

La diferència absoluta respecte al mes de febrer de 2020, moment d’inici de la pandèmia, és de 243 persones més, la millor xifra des d’abans de la crisi sanitària. 

D’altra banda, la mitjana anual d’afiliacions a Règim Especial de Treball Autònom és la millor des de 2010: 4.327 persones, 83 persones més que el febrer de 2020.

“Rubí està consolidant la recuperació dels nivells econòmics previs a la pandèmia, cada mes una mica millor. Amb pas ferm i segur, la ciutat demostra que ens havíem preparat i que el nostre teixit empresarial és fort”, ha assegurat la primera edil, Ana M. Martínez Martínez.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES