Rubí registra un únic cas positiu de coronavirus en la darrera setmana

Imagen noticia
Es reprenen les obres del pont del carrer Sant Joan
1 de julio de 2020
Imagen noticia
L’Ajuntament té una quarantena de treballadors contractats amb un pla d’ocupació
3 de julio de 2020

Rubí registra un únic cas positiu de coronavirus en la darrera setmana

Imagen noticia

La ciutat ha registrat únicament un cas positiu de coronavirus en la darrera setmana i ara hi ha 558 rubinencs que han donat positiu en una prova PCR, en un test ràpid o en una prova ELISA, les tres eines que s’utilitzen per detectar la covid-19 a Catalunya. Tot i això, els casos sospitosos, que no s’han fet la prova o bé aquesta ha donat negativa, continuen augmentant sense aturar-se. En només una setmana, s’han detectat 179 d’aquests casos, el que vol dir que hi ha 3.259 rubinencs sospitosos de tenir o haver tingut coronavirus. Les dades són de l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitària de Catalunya (AQuAS), que les actualitza a escala municipal de forma diària.

Amb aquestes dades a la mà, la taxa de contagis és de 82,32 positius per cada 10.000 habitants o el que és el mateix: 8 rubinencs de cada 1.000.

Pel que fa a les defuncions, la Generalitat només proporciona xifres comarcals. Al Vallès Occidental han mort 1.421 persones amb covid-19, però en la darrera setmana només s’ha produït una defunció. És la tercera comarca amb més mortalitat de coronavirus a Catalunya.