Xavier Corbera defensa ERC com «l’únic partit que pot batre als socialistes» en les eleccions municipals

Imagen noticia
Obertes les aules d’estudi nocturnes per preparar els exàmens
17 de mayo de 2019
Imagen noticia
Les empreses locals creades amb l’assessorament de l’OSE presenten la taxa de supervivència més alta de la demarcació
20 de mayo de 2019

Xavier Corbera defensa ERC com «l’únic partit que pot batre als socialistes» en les eleccions municipals

Imagen noticia

La pluja no va aturar l’acte central de campanya d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Rubí per a les eleccions municipals del 26 de maig, que va reunir més d’un centenar de persones a la plaça del Doctor Guardiet divendres al vespre. L’alcaldable d’ERC, Xavier Corbera, es va mostrar entusiasmat per veure molts rubinencs i rubinenques que «tenen ganes d’un canvi polític». Corbera va animar a la ciutadania que voti per aquells que són l’única garantia de guanyar al PSC a les eleccions municipals. «Som els que els hi estem trepitjant els talons, els que estem rebent els atacs més bèsties d’aquests dies de campanya», va afirmar el candidat republicà.

ERC va defensar la candidatura del seu partit la millor opció per canviar el projecte de ciutat i van celebrar haver portat endavant projectes com l’illa de vianants i la remodelació de la plaça del Doctor Guardiet. El candidat republicà va criticar la «irresponsabilitat i manca de transparència» del govern socialista aquesta setmana en relació a l’obertura del centre d’estrangers menors no acompanyats a Can Rosés, afirmant que l’equip socialista ha jugat amb els sentiments dels veïns per guanyar vots. «Nosaltres governarem per tots els rubinencs, independentment de la procedència, llengua o religió», va assegurar.

L’acte va comptar amb les intervencions de Montse Soler, número 2 d’ERC Rubí; Carolina Telechea, diputada d’Esquerra al Congrés espanyol; i el discurs final del vicepresident del govern de la Generalitat, Pere Aragonès. Carolina Telechea va afirmar que al 26-M ens hi van la llibertat i els drets, remarcant la importància de votar i guanyar també a les eleccions europees, que se celebren el mateix dia, ja que és la primera vegada a la història que un català és candidat a la presidència de la Comissió Europea i és un polític a la presó, l’exvicepresident de la Generalitat, Oriol Junqueras.

Per la seva banda, el Conseller d’Economia i Hisenda, Pere Aragonès va reclamar el vot independentista per a ERC i va afirmar que la ciutat necessita «acabar amb un model de govern antic i apostar per una política de proximitat, valenta, amb valors ètics i compromís». Aragonès es va comprometre a treballar braç a braç amb el possible govern republicà de Rubí per «millorar les condicions de vida dels habitants».

«Volem que, a partir del 26 de maig, la gent torni a sentir-se orgullosa de ser de Rubí» va proclamar Corbera. El líder republicà va negar novament la possibilitat de pacte de govern amb el PSC i va estendre la mà a les forces de l’oposició d’esquerres. Un cop més, el periodista Jordi Margarit va ser el presentador de l’acte d’ERC Rubí.