Rubí Sanitat convoca una mobilització aquest dijous per demanar millores en l’atenció sanitària a la ciutat

Imagen noticia
Una sentència considera il·legal la Relació de Llocs de Treball de l’Ajuntament aprovada el 2017
15 de octubre de 2018
Imagen noticia
Gran inici de temporada dels equips sènior del CN Rubí
17 de octubre de 2018

Rubí Sanitat convoca una mobilització aquest dijous per demanar millores en l’atenció sanitària a la ciutat

Imagen noticia

El moviment ciutadà Rubí Sanitat ha convocat per aquest dijous una manifestació a les 18 hores davant del CAP Mútua per reivindicar una millora en l\’atenció sanitària a la ciutat. Concretament, els convocants exigeixen un millor servei d\’urgències als CAP, que passaria per deixar de fer derivacions d\’urgències traumatològiques a Terrassa i de disposar d\’urgències pediàtriques de 24 hores, una reivindicació que ja s\’ha fet en nombroses ocasions.

D\’altra banda, Rubí Sanitat també alerta que no es respecten els terminis recomanats per les citacions amb el metge de família, que a vegades es demoren fins i tot més d\’una setmana. A més, lamenten que les cites amb els metges especialistes no compleixen els terminis indicats i provoquen un risc augmentat en la salut de les persones.

Una altra de les reivindicacions del moviment ciutadà és que es conegui quina és la cartera de serveis sanitaris que s\’ofereixen a la ciutat. Segons Rubí Sanitat, això és un dret no respectat i afirmen que estan esperant una resposta de l\’Ajuntament per tal que faci de mitjancer amb el CatSalut per conèixer aquestes dades.

Per últim, el col·lectiu denuncia que no hi ha cap novetat en la millora del transport públic cap a l\’Hospital de Terrassa ni en la reducció dels preus de l\’aparcament, ni tampoc hi ha cap notícia sobre una possible compra de l\’Hospital General de Catalunya ni de la construcció d\’un hospital a Rubí.