Rubí serà la tercera seu de la Lliga Nacional d’Hoquei Línia Aleví aquest dissabte

Organitzen una nova recollida intensiva de firmes de la campanya ‘Signa un vot per la independència’
20 de març de 2013
Imagen noticia
Bona acollida d ‘Espardenya’t’, la fira del producte català, tot i el temps inestable
30 de novembre de 2013

Rubí serà la tercera seu de la Lliga Nacional d’Hoquei Línia Aleví aquest dissabte

Rubí acollirà aquest dissabte una nova competició esportiva d’àmbit estatal, ja que serà la tercera seu de la Lliga Nacional d’Hoquei Línia aleví. La competició portarà a la nostra ciutat un centenar de joves d’entre 12 i 14 anys, integrants dels 8 equips alevins que disputen la lliga aleví que es juga per primera vegada.

Els partits, que tindran lloc al pavelló La Llana, arrencaran a les 9 hores del dissabte amb el matx que enfrontarà el CPIL Playas de Oropesa amb el CHC Las Rozas. En total es disputaran 8 partits entre els equips de 5 comunitats autònomes. Entre aquests també hi ha el CPL Valladolid, el Tres Cantos PC, el CP Alas de Sagunto, el CHL Aranda de Duero, Metropolitano HC i el HC Rubí Cent Patins.

Els organitzadors d’aquest esdeveniment esportiu són l’Hoquei Rubí Cent Patins i el Comité Nacional d’Hoquei Línia de la Federació Espanyola de Patinatge amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí.

El regidor d’Esports, Josep Castro, ha destacat que, amb aquest nou esdeveniment, “s’estabilitza l’organització d’activitats relacionades amb l’hoquei línia a la ciutat, amb l’aposta de la Federació per Rubí, que també recolza l’esport com un element de cohesió social i de foment de la convivència entre els joves”.

Per la seva banda, Marcus Fajardo, del Cent Patins, s’ha mostrat molt satisfet que Rubí aculli aquesta jornada i ha destacat que “és un impuls par al futur del nostre club”.
Finalment, Xavi Chao, de la Real Federació Espanyola de Patinatge, ha ressaltat que organitzar aquesta jornada a Rubí “és una garantia d’èxit perquè el club i la ciutat tenen experiència en l’organització d’aquestes activitats”. / C. Carrasco

Deixa un comentari