Rubí suma més d’un centenar de nous positius de covid-19 en els darrers dies

Imagen noticia
La manifestació de l’11 de setembre a Rubí es farà davant del Jutjat i les places Catalunya i Guardiet
2 de septiembre de 2020
Imagen noticia
Aprovada una moció perquè l’Ajuntament no cedeixi el seu superàvit a l’estat espanyol
4 de septiembre de 2020

Rubí suma més d’un centenar de nous positius de covid-19 en els darrers dies

Imagen noticia

La situació de la pandèmia de covid-19 a Rubí és lluny d’estar controlada. En els darrers dies, el risc de rebrot s’ha disparat a la ciutat i tot i que ara mateix la tendència és a la baixa continuen apareixent un nombre molt elevat de nous casos.

Entre el 24 i el 30 d’agost, s’han produït a la ciutat 110 nous casos positius confirmats per una prova PCR, dels quals 10 han necessitat ingrés hospitalari. Això significa que l’índex del risc de rebrot continua sent molt elevat, 324, tot i que lluny del rècord que es va produir durant la segona setmana d’agost, quan va arribar fins a 505. El més alarmant és que precisament en aquests darrers dies s’han produït dos nous ingressos a la Unitat de Cures Intensives (UCI), que se sumen al rubinenc que ja hi està des de mitjans d’agost. En total, ara mateix hi ha 13 persones de Rubí hospitalitzades amb covid-19.

Des que va començar l’epidèmia, a la ciutat hi ha hagut 1.057 positius i han mort 106 persones per coronavirus, l’última de les quals durant l’agost.