Rubí tanca el mes de novembre amb una disminució de l’atur

atur
La Claraboia acollirà de nou el Merc’ART, en una edició en record a Oriol Marco
10 de diciembre de 2021
Victòria a casa pel Femení i el Masculí de l’HCR Cent Patins
13 de diciembre de 2021

Rubí tanca el mes de novembre amb una disminució de l’atur

En el darrer mes s’ha reduït l’atur a la ciutat, concretament ara hi ha 94 persones menys inscrites com a demandants d’ocupació, segons les dades del Servei d’Ocupació de Catalunya. Actualment, hi ha sense feina 4.613 persones, de les quals 2.701 són dones i 1.912 són homes. 

La tendència global en el darrer mes és d’una reducció de l’atur, ja que les principals ciutats de la comarca també han experimentat una baixada de l’atur. Sabadell, Sant Cugat i sobretot Terrassa han vist reduir el seu atur de forma molt significativa. Pel que fa a les dades interanuals, són bones. A Rubí, en el darrer any han trobat feina més de 700 persones. A Sant Cugat, ho han fet gairebé un miler de persones, mentre que a Terrassa i Sabadell la xifra està al voltant de les 3.000 persones. Pel que fa a les dades al conjunt de la comarca, al Vallès Occidental han trobat feina el darrer any més d’11.000 persones i actualment hi ha 47.000 a l’atur. 

En relació als grups d’edat, a excepció dels majors de 54 anys, a Rubí tots els grups han vist com es reduïa l’atur. El grup més nombrós de persones sense feina és el d’entre 40 i 54 anys, amb 1.707 desocupats, seguit pels majors de 54 anys, amb 1.643. Pel que fa als sectors, només ha augmentat l’atur a la indústria, on hi ha 778 persones que busquen feina. El grup més nombrós de parats continua sent el del sector serveis, que acumula més de 3.000 persones sense treball. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES