L’atur no dona treva a Rubí, el març acaba amb cinquanta aturats més

horitzó can mir futbol
Derrota de l’Horitzó-Can Mir B en la seva estrena a la Weleague7
13 de abril de 2021
factoria mascaró silenci...dansa
La Sala acull l’espectacle familiar ‘Silenci…dansa’
13 de abril de 2021

L’atur no dona treva a Rubí, el març acaba amb cinquanta aturats més

Rubí torna a registrar dades negatives en el nombre de persones aturades. Tot i que la majoria de grans ciutats del Vallès, així com el conjunt de Catalunya i l’estat espanyol, han experimentat una davallada de l’atur al març, no és el cas de Rubí, on l’atur ha augmentat en 50 persones. Ara hi ha 5.767 persones com a demandants d’ocupació, segons les dades de la Diputació de Barcelona. En termes interanuals, això significa que en un any s’han destruït a la ciutat 700 llocs de treball.

L’atur continua afectant més a les dones (3.295) que als homes (2.472) i especialment aquelles que tenen entre 40 i 54 anys (1.182) i més de 54 anys (1.042). En el cas dels homes, aquestes dues franges d’edat també són les més afectades, però en tots dos casos la xifra està per sota del miler d’aturats.

f

f

Pel que fa als sectors, els serveis continuen registrant la gran bossa de parats de la ciutat amb 4.086 persones que estaven ocupades en aquest sector i ara no tenen feina. A la indústria, hi ha 826 persones en aquesta situació, en la construcció, 416, i a l’agricultura, 35. També hi ha 404 demandants de feina sense ocupació anterior.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *