RubíBus substitueix cinc autobusos de la seva flota per models híbrids

Imagen noticia
Comença el curs pels més d’11.000 estudiants rubinencs
13 de septiembre de 2019
Imagen noticia
Mal inici de temporada per als equips de la UP Las Torres-Rubí
17 de septiembre de 2019

RubíBus substitueix cinc autobusos de la seva flota per models híbrids

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí i RubíBus presentaran el 21 de setembre, coincidint amb la Setmana Europea de la Mobilitat, els nous models Volvo 7900 hívbrids que s’incorporaran a la flota aquest any.

El 2018 es va acordar la substitució de cinc vehicles per nous models que funcionessin amb tecnologia híbrida amb la intenció de «millorar el servei i, alhora, reduir les emissions de gasos contaminants, contribuint així a assolir els compromisos ambientals adquirits per l’Ajuntament», ha explicat el regidor de Mobilitat i Accessibilitat, Rafael Güeto.

Els nous vehicles de RubíBus suposen una reducció de fins al 50% en emissions contaminants i són més silenciosos i substituiran els models més antics de la companyia.

L’acte de presentació dels nous vehicles serà entre les 10 i les 14 hores a la plaça del Doctor Pearson i, a més de la presentació dels models, es donarà un obsequi als assistents i hi haurà un petit espectacle per als infants.

L’acte coincideix amb la Setmana Europa de la Mobilitat, que enguany duu per lema ‘Camina amb nosaltres!’ amb l’objectiu de sensibilitzar la ciutadania per tal que es desplaci de forma sostenible.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *