Santi Baró presenta la novel·la ‘La filla de la tempesta’ davant el públic rubinenc

Imagen noticia
Un centenar de persones condicionen l’entorn de la font de Sant Muç
18 de febrero de 2019
Imagen noticia
Oberta la inscripció en el Concurs de Comparses de Carnaval
20 de febrero de 2019

Santi Baró presenta la novel·la ‘La filla de la tempesta’ davant el públic rubinenc

Imagen noticia

L’escriptor terrassenc Santi Baró va presentar divendres passat a la tarda a la llibreria El Racó del Llibre la seva darrera novel·la, ‘La filla de la tempesta’, al públic rubinenc. L’obra transcorre a Terrassa, està ambientada en els tràgics aiguats del 62 i explica la història de la Mariana, una jove de 16 anys, filla d’una família d’immigrants andalusos que van venir a Catalunya fugint de la misèria.

Baró va explicar que sempre havia tingut al cap escriure una novel·la sobre els aiguats, ja que els seus pares ho van viure i a casa sempre ha estat present. També va assenyalar com va ser el procés de documentació i com va crear la història a partir d’aquest.

La presentació, que va comptar amb la participació de l’historiador local Ramon Batalla, va aplegar un bon nombre de rubinencs interessats a conèixer l’autor i la novel·la. Entre aquests, hi havia l’escriptora local Gracia Pérez, autora del llibre ‘Una villa, una vida, una historia que contar’, on al final del llibre també es relata la dramàtica rierada de setembre del 62. Tots dos autors van compartir impressions i anècdotes.