Sergi Estella omple l’Espai sociocultural de la CGT presentant el seu primer disc en solitari

Imagen noticia
Víctor Puig (CDC): «És una llàstima, però donem el mandat per perdut»
14 de noviembre de 2017
Imagen noticia
Els retrats emocionals de Sandra Bea ja es poden visitar a l’Antiga Estació
16 de noviembre de 2017

Sergi Estella omple l’Espai sociocultural de la CGT presentant el seu primer disc en solitari

Imagen noticia

Una escombra, una raqueta o altres objectes quotidians són alguns dels instruments que utilitza Sergi Estella en el seu primer disc en solitari: ‘Ho superes i et fots’. Estris fabricats pel mateix músic, que dissabte va omplir l’Espai sociocultural de la CGT en la presentació del nou disc. ‘Ho superes i et fots’ és un àlbum que conté 10 temes gravats als estudis Bucbonera de Caldes de Montbui com si fos en directe. De fet, en el disc, igual que en els concerts, Estella canta, fa anar la bateria amb els peus i, segons el tema, toca una guitarra o algun dels instruments fabricats per ell mateix. «Un dia en una barbacoa amb els amics vam fer un instrument, un ‘steinberg’, i al final me’l vaig quedar jo, em va agradar i vaig començar a escriure temes».

Tot i que aquest és el primer disc en solitari, el músic rubinenc té una trajectòria al darrere. De fet, amb Gerard Tort van fundar Empty Cage, grup que va guanyar el concurs Sona9 de la revista Enderrock, i que els va permetre publicar el seu primer àlbum. Ara, estan treballant en un segon disc. També forma part de la banda The Killing Hits, un grup que ofereix concerts amb versions canalla de grans cançons pop. Per si no n’hi hagués prou, el músic local forma part del duet Solà&Estella, que versiona temes folk i blues.

En el seu primer disc, el rubinenc ha escrit un conjunt de temes molt diversos, que van des del folk, el blues i el rock, amb lletres també molt variades: «Algunes són molt senzilles i d’un humor molt absurd, altres són més íntimes i algunes són destraleres». Les persones interessades a comprar el disc, es poden dirigir a ell quan el vegin «pel carrer» o enviar un correu electrònic a hosuperesietfots@gmail.com. El disc està en versió limitada en un suport de fusta o en l’edició tradicional de plàstic i també es pot trobar a les plataformes Spotify o iTunes, a més d’audiovisuals a Youtube.

El proper concert de Sergi Estella serà aquest dissabte a les 18 hores al Casal Popular de Molins de Rei La Barrina.