Sierra, número 5 de C’s: “Tenim un projecte per solucionar els problemes dels ciutadans”

Imagen noticia
Un total de 330 corredors disputen la 29a edició de la Cursa de Fons de Sant Muç
15 de novembre de 2017
Imagen noticia
Les obres menors ja no necessiten llicència, només s’haurà d’informar l’Ajuntament
17 de novembre de 2017

Sierra, número 5 de C’s: “Tenim un projecte per solucionar els problemes dels ciutadans”

Imagen noticia

Entre els partits que ja tenen confeccionada la seva llista electoral per presentar-se a les eleccions al Parlament del 21 de desembre, hi ha Ciutadans (C’s). La formació política liderada per Albert Rivera torna a portar entre les posicions capdavanteres la rubinenca Sonia Sierra, regidora durant un any a l’Ajuntament de Barcelona i diputada al Parlament des del 2015. La rubinenca repeteix exactament en la mateixa posició, ja que Ciutadans no ha variat els primers llocs de la llista a Barcelona, encapçalada novament per Inés Arrimadas, diputada des del 2012. Les primeres posicions les continuen ocupant Carlos Carrizosa, José Maria Espejo-Saavedra i Fernando de Páramo. A més, la candidatura s’ha reforçat amb Nacho Martín, conegut tertulià als mitjans de comunicació.

Sonia Sierra afirma que està “molt orgullosa de poder representar els ciutadans i de treballar en un equip que és molt transversal”. De fet, tot apunta que la rubinenca repetiria com a diputada, ja que en les darreres eleccions la seva formació política va aconseguir 17 diputats a la demarcació de Barcelona.

De cara als comicis del 21 de desembre, C’s es presenta amb la voluntat de liderar un projecte alternatiu a l’independentisme: “En aquestes eleccions, ens hi juguem molt, són fonamentals, hi ha empreses que han marxat, hi ha divisió social, ha baixat el turisme, ha pujat l’atur…”, explica Sierra.

“Tenim un projecte per solucionar els problemes dels ciutadans, per fer tornar les empreses i potenciar la captació de talent i caldrà triar si a la pròxima legislatura volem això o volem que sigui com la darrera, amb el pitjor govern de la història de Catalunya”.

En les darreres eleccions al Parlament, Ciutadans va ser la força que va obtenir més vots a Rubí, un fet que la candidata Sonia Sierra espera que es pugui repetir el 21 de desembre.

Deixa un comentari