Soak in Bleach presenta el seu primer disc a l’Espai 14/13

Imagen noticia
El boxejador rubinenc Víctor Vega guanya un or amb Catalunya
13 de marzo de 2018
Imagen noticia
Comerç Rubí sorteja unes entrades per veure el Barça-Madrid pel Dia del pare
15 de marzo de 2018

Soak in Bleach presenta el seu primer disc a l’Espai 14/13

Imagen noticia

El grup de música rock de Rubí Soak in Bleach presentarà aquest dissabte 17 de març el seu àlbum de debut ‘Stations’ en un concert a l’Espai 14/13, al Centre Cívic del Pinar. Diversos escenaris de Rubí, com el del festival Barrakuda o el de la CGT, ja han estat testimoni de l’energia del directe de Soak in Bleach, que en aquesta ocasió torna a l’Espai 14/13 amb l’entusiasme afegit de presentar el seu primer àlbum d’estudi, produït per Furinyaki Records i finançat a través d’una exitosa campanya de crowdfunding.

Després d’anys tocant, i amb alguns canvis dins la banda, a partir del 2014 amb la incorporació del seu cantant d’origen londinenc, que ha posat la seva pinzellada britànica com a lletrista, el grup, ja amb el nom de Soak in Bleach, va aconseguir l’estabilitat que els ha permès treballar en els temes que formen aquest primer disc.

Segons expliquen els membres de la formació, ‘Stations’ és el resultat d’un intens treball en el qual han abocat tota la seva experiència, creativitat i il·lusió, però també és el reflex d’allò que per a ells és el valor més preuat: ser un grup de rock amb moltes influències musicals. Fruit d’aquesta combinació sorgeix aquest àlbum on flueixen tocs del grunge dels 90, del britpop o de l’indie, entre altres estils.

Les entrades pel concert, amb un preu de 3 euros, es poden comprar el mateix dia a la taquilla a partir de les 21 hores. La vetllada arrencarà a les 22 hores amb l’actuació de Prozack com a banda convidada, mentre que el concert de Soak in Bleach serà a les 23.15 hores.