Treuen la custòdia de les dues filles a una família de Rubí per violència de gènere

Imagen noticia
El boxejador rubinenc Víctor Vega guanya un or amb Catalunya
13 de marzo de 2018
Imagen noticia
Comerç Rubí sorteja unes entrades per veure el Barça-Madrid pel Dia del pare
15 de marzo de 2018

Treuen la custòdia de les dues filles a una família de Rubí per violència de gènere

Imagen noticia

La Direcció General d\’Atenció a la Infància i l\’Adolescència (DGAIA) de la Generalitat de Catalunya ha retirat la custòdia de les dues filles, de 2 i 5 anys, a una família de Rubí. El pare de les dues criatures va ser detingut divendres passat per un presumpte delicte de violència de gènere, segons han confirmat els Mossos d’Esquadra.

Fonts policials indiquen que el rubinenc, un marroquí de 37 anys, va ser arrestat arran d’una denúncia per violència masclista presentada per la seva exparella, mare de les dues menors. El rubinenc té més d’una desena d’antecedents policials, relacionats amb violència masclista, robatori amb violència, lesions i atemptat contra agents de l’autoritat.

D’altra banda, la Cadena Ser ha publicat que la retirada de la custòdia estava motivada perquè Serveis Socials havia detectat que l’home feia veure a les dues menors vídeos gihadistes de decapitacions i atemptats. L’Ajuntament de Rubí ha desmentit aquesta informació, assegurant que els Serveis Socials rubinencs mai han estat testimonis de la visualització de vídeos d’aquestes característiques. Els Mossos d’Esquadra també han apuntat que l’home no està sent investigat per radicalització gihadista.

Com és habitual en els casos relacionats amb menors, la DGAIA no ha facilitat detalls sobre els motius de la retirada de la custòdia.