S’obre la convocatòria pels ajuts del Programa d’atenció social a les persones amb discapacitat

Imagen noticia
Detingut un home per dos robatoris a Sant Cugat del Vallès i Rubí
25 de junio de 2018
Imagen noticia
L’Esbart Dansaire prepara un espectacle ple d’homenatges per Sant Pere
27 de junio de 2018

S’obre la convocatòria pels ajuts del Programa d’atenció social a les persones amb discapacitat

Imagen noticia

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha obert la convocatòria pels ajuts del Programa d’atenció social a les persones amb discapacitat (PUA). L’objectiu d’aquestes prestacions és contribuir a les despeses de l’adquisició de productes o actuacions destinades a promoure l’autonomia de les persones amb discapacitat física, psíquica o social amb mesures compensatòries.

El programa d’ajuts inclou prestacions per a la mobilitat i transport ─obtenció o reconversió del permís de conduir, adaptació de vehicles i transport per acudir a determinats serveis─ i per a l’autonomia personal i la comunicació ─productes de suport per a persones amb discapacitat visual, auditiva, física, intel·lectual o mental─.

Les persones que vulguin optar a aquests ajuts han de presentar la seva sol·licitud fins al 16 d’agost a les oficines d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat ─n’hi ha dues ubicades a Terrassa─. El full es pot descarregar des del web del Departament de Treball i Afers Socials o bé es pot demanar al taulell de l’Àrea de Serveis a les Persones de l’Ajuntament de Rubí (c. General Prim, 33-35, 2a planta).

Els rubinencs i rubinenques interessats a obtenir més informació sobre aquestes prestacions poden adreçar-se a l’Oficina d’Atenció a la Diversitat, que obre els dilluns i dimarts de 15.30 a 19.30 hores a les dependències municipals del carrer General Prim, o bé trucar al telèfon 93 588 75 75.