Sr. Chen i Diego Diec enceten un cicle de vermuts musicals al CRAC

Imagen noticia
L’Arxiu Municipal recull imatges i textos per documentar l’epidèmia a Rubí
12 de mayo de 2020
Imagen noticia
Rubí un any després de la polèmica pel centre de menors
14 de mayo de 2020

Sr. Chen i Diego Diec enceten un cicle de vermuts musicals al CRAC

Imagen noticia

El Centre Rubinenc d’Alternatives Culturals (CRAC) ha organitzat un cicle virtual de vermuts musicals amb un concert i una sessió de DJ tots els dissabtes a l’hora del vermut. El cicle s’inicia aquest dissabte amb les actuacions del reconegut músic rubinenc Sr. Chen i de Diego Diec, integrant de 3manyonkies.

L’actuació musical es farà el 16 de maig i es repetirà tots els dissabtes durant les properes nou setmanes, el que suposa 9 concerts i 9 sessions de DJ per gaudir dels artistes, del vermut i de la ‘cibercompanyia’, a més de poder donar suport als músics i al CRAC. Les sessions es podran seguir per Internet a través del canal de Youtube del CRAC a partir de les 12.30 h i estaran realitzades i presentades per les Mamarrachas, el grup impulsor de l’esdeveniment.

Els vermuts funcionaran amb un sistema de taquilla inversa per tal que els espectadors puguin fer aportacions econòmiques. Es podrà fer a través del número de compte ES14 3025 0014 0514 0001 9563 o bé a través de l’enllaç que es penjarà durant la transmissió de l’esdeveniment a la descripció.