Star Wars Catalunya organitza una desfilada pel centre de la ciutat

Imagen noticia
Rècord a la Marxa de la Regularitat, amb més de 800 infants participants
31 de octubre de 2017
Imagen noticia
El camp de les monges
3 de noviembre de 2017

Star Wars Catalunya organitza una desfilada pel centre de la ciutat

Imagen noticia

L’entitat Star Wars Catalunya ha preparat una desfilada protagonitzada pels personatges de la saga de ‘La Guerra de les Galàxies’. Es tracta d’una activitat que tindrà lloc aquest diumenge partir de les 11 hores i que sortirà des de l’Antiga Estació fins a la plaça Doctor Guardiet passant pel centre de la ciutat.

Al final de la desfilada, i fins a les 14 hores, a la plaça Doctor Guardiet, s’instal·larà un photocall perquè els assistents es puguin fotografiar amb els personatges de ‘La Guerra de les Galàxies’. “Cada any fem aquesta activitat, però l’any passat l’Ajuntament de Barcelona, no sabem per què, no ens va donar permís, i com tenim un membre de l’entitat de Rubí hem pogut organitzar-ho aquí”, explica Daniel Robles, d’Star Wars Catalunya. Robles explica que l’entitat acostuma a fer “jornades solidàries i benèfiques, com ara visitar hospitals, participar en activitats de promoció de la lectura o promocionant el Banc de Sang”.

Els organitzadors demanen als assistents a la desfilada que també vagin disfressats amb motius de la saga, especialment els nens. “Hi ha molta gent que és molt fan de Star Wars i el que volem és que s’ho passin bé”.
El proper 15 de desembre està prevista l’estrena de l’episodi VIII de ‘La Guerra de les Galàxies: Els últims Jedis’.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *