Tallat al trànsit el carrer Lourdes de dimarts a divendres per obres

Imagen noticia
Ja són 106 els rubinencs que han mort per coronavirus des de l’inici de l’epidèmia
21 de agosto de 2020
Imagen noticia
Sergi Martínez formarà part del primer equip del FC Barcelona aquesta temporada
25 de agosto de 2020

Tallat al trànsit el carrer Lourdes de dimarts a divendres per obres

Imagen noticia

El carrer Mare de Déu de Lourdes quedarà tallat al trànsit entre dimarts i divendres per les obres d\’asfaltatge que es faran a la via, concretament entre els carrers Sant Gaietà i Madrid. Els veïns que tinguin guals només hi podran accedir entre les 20 h i les 8 h.

Les obres del carrer Lourdes són un projecte del Pla d\’inversions financerament sostenible amb el qual l\’Ajuntament pretén millorar l\’accessibilitat del tram comprès entre els carrers Sant Gaietà i Madrid amb el soterrament de la línia de baixa tensió. Les obres van a càrrec de Conspai per un import de 246.477,56 euros i van ser objecte d\’una inspecció de la Policia Nacional al juliol.

El projecte inclou una lleugera ampliació de les voreres, el soterrament de la línia d\’alta tensió, la renovació de la conducció de la xarxa d\’aigua potable i la millora del ferm de la calçada. Un cop completat l\’asfaltat, es renovarà la instal·lació d\’enllumenat públic, retirant les columnes existents i ubicant-ne de noves. Es col·locaran elements de mobiliari urbà, com ara bancs i papereres i es plantaran 13 tarongers.

La reurbanització del carrer es va haver d\’aturar a mitjans de març per la covid-19 i no es van poder reprendre els treballs fins al juny.