Sergi Martínez formarà part del primer equip del FC Barcelona aquesta temporada

Imagen noticia
Tallat al trànsit el carrer Lourdes de dimarts a divendres per obres
24 de agosto de 2020
Imagen noticia
Respira, Rubí!
26 de agosto de 2020

Sergi Martínez formarà part del primer equip del FC Barcelona aquesta temporada

Imagen noticia

El rubinenc Sergi Martínez entrenarà amb el FC Barcelona de Saras Jasikevicius durant la temporada 2020-2021 tot i que continuarà tenint fitxa del filial, que competeix a la LEB Plata. L’aler, de 21 anys, ja entrena en algunes ocasions amb el primer equip i fins i tot ha debutat a l’ACB, però aquesta temporada ja es quedarà en la dinàmica de l’equip que entrena el tècnic lituà, que ha manifestat la seva voluntat de confiar en els jugadors del planter.

Martínez ha explicat que aquesta notícia suposa per ell un canvi de dinàmica i que el seu objectiu és aconseguir convèncer el cos tècnic que pot tenir un lloc al Barça: «He de seguir treballant per guanyar-me la confiança dels entrenadors, dels companys i a poc a poc guanyar-me la confiança de tots per aconseguir minuts en el primer equip».

Entre els objectius que es marca el jugador de Rubí de cara a la propera temporada hi ha un que destaca per sobre de tots, poder debutar en competició europea: «Debutar a l’Eurolliga és un repte, jo m’he criat a Can Barça i seria un somni debutar i defensar els colors del Barça en qualsevol competició. Com a repte personal, vull millorar com a jugador i aprendre molt de la saviesa del Saras i dels meus companys».

Sergi Martínez va arribar al Barça fa 12 temporades, quan només tenia 9 anys després de jugar al CEB Sant Jordi. Des d’aleshores, sempre ha destacat com una jove promesa i ha estat un jugador fixe de les convocatòries de la selecció nacional de les categories inferiors.

El seu debut a l’ACB amb el Barça va arribar el novembre del 2019 amb Pesic a la banqueta i va ser en un partit contra l’Herbalife Gran Canaria.