Tallers de formació digital per a comerciants

Imagen noticia
Uns 200 vins competeixen a Rubí per ser els millors de Catalunya
5 de septiembre de 2018
Imagen noticia
El pastor Francesc Albricias
7 de septiembre de 2018

Tallers de formació digital per a comerciants

Imagen noticia

Els comerciants locals ja es poden inscriure a ‘La Quinzena del Comerç Digital’, una iniciativa que es farà a l’octubre i que enguany inclou dos tallers especialitzats i dos seminaris. L’oferta formativa comença els dies 2, 3 i 4 d’octubre amb un taller de WordPress a través del qual els assistents aprendran a dominar la tècnica per fer blogs i webs. La formació tindrà lloc entre les 14.45 i les 16.45 hores al Rubí Forma.

El taller de xarxes socials explicarà com funciona Facebook, Twitter i Youtube i quina aplicabilitat tenen en el sector del comerç. Es farà el 23 i 24 d’octubre, de 14.45 a 16.45 hores a la Masia de Can Serra.

El 30 d’octubre tindrà lloc un seminari d’ecommerce dirigit al comerç urbà en el qual s’explicarà quines opcions hi ha per posar en marxa una botiga en línia amb èxit i sense fer grans inversions inicials. Serà de 14.30 a 17 hores a la Masia de Can Serra.

El programa es clourà el 31 d’octubre de 15 a 16.30 hores a la Masia de Can Serra amb un seminari dedicat a la xarxa social Instagram que explicarà com assolir les claus per connectar i incrementar seguidors.

Les places són limitades i les inscripcions gratuïtes a través del web de ‘La Quinzena del Comerç digital’.