Torna l’Espai Creixença, per a infants fins a 3 anys

Imagen noticia
Uns 200 vins competeixen a Rubí per ser els millors de Catalunya
5 de septiembre de 2018
Imagen noticia
El pastor Francesc Albricias
7 de septiembre de 2018

Torna l’Espai Creixença, per a infants fins a 3 anys

Imagen noticia

L’Espai Creixença torna aquest nou curs per a infants de 0 a 3 anys que no estiguin escolaritzats. Es tracta d’un espai de relació i socialització per aquest tipus d’infants i les seves famílies. El servei està ubicat a la planta baixa de la Biblioteca i consisteix en un espai de joc i convivència, en el qual els infants poden créixer emocionalment acompanyats dels seus pares i mares.

Creixença està pensat per motivar els infants a experimentar, investigar, descobrir, gaudir del joc i desenvolupar les seves capacitats, sempre sota la supervisió d’un educador que s’encarrega de conduir les activitats, acompanyar i assessorar les famílies.

En el curs 2018-2019, l’Espai Creixença disposarà de tres grups. Un de 0 a 1 any, el dimecres i divendres al matí; un d’1 a 3 anys dimarts i dijous al matí, i un últim per a infants d’1 a 3 anys dimarts i dijous a la tarda. La quota mensual del servei és de 60 euros i les preinscripcions s’han de fer del 10 al 14 de setembre a l’escola bressol La Bruna, ubicada al carrer Calderón de la Barca, 4. Les sol·licituds es poden descarregar de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. També es poden consultar les places disponibles trucant al 93 588 77 06.