The Papa’s and the Popo’s posaran la música a la revetlla de Sant Joan d’enguany

camp de golf
L’Incasòl presenta la primera proposta de conveni per cogestionar amb els ajuntaments la zona de l’antic camp de golf
20 de junio de 2022
festa major
La Festa Major recupera el seu format amb prop de 200 activitats
23 de junio de 2022

The Papa’s and the Popo’s posaran la música a la revetlla de Sant Joan d’enguany

Rubí celebrarà la tradicional revetlla de Sant Joan aquest dijous amb un programa d’actes que tindrà el seu punt culminant a l’Escardívol, amb l’encesa de la foguera i l’actuació de la banda de versions The Papa’s and the Popo’s.

La celebració s’iniciarà a les 23.30 h a la plaça de Pere Aguilera, on les autoritats municipals rebran la Flama del Canigó i es farà lectura del tradicional manifest sobre la cultura catalana. El foc serà traslladat per la Colla de Diables de Rubí fins a l’Escardívol en el marc del que es coneix com a Vesprada de Sant Joan, una tronada a través dels carrers de Pau Claris, Cadmo i Joaquim Blume. Un cop a l’Escardívol, tindrà lloc l’Escardilarre, un petit correfoc que enllaçarà amb l’encesa de la foguera sobre les 0.15 h.

El fi de festa el posarà el concert de The Papa’s and the Popo’s, al mateix Escardívol. La banda, integrada per onze músics, presenta èxits de tots els temps del rock, del punk i de l’ska, sense renunciar als grans temes del moment. Ells mateixos es defineixen com “un tribut a la música de ball, a les matinades, a cridar la lletra d’una cançó amb un got de plàstic a la mà aixecada, desafiant les lleis de la física newtoniana”.

Amb tots aquests actes, es recupera el format habitual de la revetlla, que va quedar alterat per la pandèmia.

Com sempre, les persones que vulguin protegir aparadors, vidres, portes i altres elements durant la tronada i el correfoc, poden recollir el cartró que proporciona gratuïtament l’Ajuntament el dimecres 22 de juny de 10 a 14 h i de 17 a 21 h el vestíbul de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler.

Per tal que aquesta sigui una revetlla segura, Proteció Civil de l’Ajuntament de Rubí recomana, com sempre, seguir tots els consells d’autoprotecció recollits al web municipal.