Torna el Bingo Musical de Maristes Rubí a favor de La Marató de TV3

Imagen noticia
Comença el muntatge de la pista de gel a la plaça de la Nova Estació
30 de noviembre de 2018
Imagen noticia
Un grup de manifestants interrompen l’acte de celebració de la Constitució
4 de diciembre de 2018

Torna el Bingo Musical de Maristes Rubí a favor de La Marató de TV3

Imagen noticia

Maristes Rubí ja ho té tot a punt per a una nova edició del Bingo Musical, una proposta lúdica oberta a tota la ciutadania amb un vessant solidari, ja que tota la recaptació es destinarà a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la investigació del càncer.

M. José Rodríguez, coordinadora de la Pastoral i una de les impulsores de l’activitat, explica que el Bingo Musical, que enguany arriba a la seva quarta edició, tindrà lloc el divendres 14 de desembre al pavelló de l’escola. L’any passat l’activitat es va realitzar a la carpa de Nadal instal·lada a la plaça del Doctor Guardiet, però va resultar petita, per la qual cosa els organitzadors han decidit retornar al centre, ja que el pavelló és més gran.

Durant el matí i la tarda, en horari lectiu, els alumnes dels diferents cicles educatius podran participar en diversos torns al Bingo Musical. A partir de les 17.30 i fins a les 20 hores, l’activitat estarà oberta a tothom que vulgui passar una bona estona i alhora col·laborar amb La Marató.

A cada cartró, que tindrà un cost d’un euro, en lloc de números hi haurà imatges de caràtules de cançons. Aquestes aniran sonant i caldrà identificar-les i marcar-les totes per poder cantar Bingo. Una de les novetats és que amb la invitació al bingo, regalaran un cartró. Els premis per als guanyadors de cada partida seran obsequis cedits pels comerciants locals. A més, els integrants del Cau de Maristes també fan una aportació. L’any passat es van aconseguir recaptar 730 euros.

Maristes Rubí també ha participat en altres activitats solidàries com el Gran Recapte d’Aliments, on una quarantena de joves i alguns professors van col·laborar divendres passat, en la recollida de joguines noves per a la Creu Roja, seguint la campanya ‘Aquest Nadal, cap nen sense joguina’ o en recollida de roba.