El CDR de Rubí aboca fems a les portes del jutjat coincidint amb els 40 anys de la Constitució

Imagen noticia
Comença el muntatge de la pista de gel a la plaça de la Nova Estació
30 de noviembre de 2018
Imagen noticia
Un grup de manifestants interrompen l’acte de celebració de la Constitució
4 de diciembre de 2018

El CDR de Rubí aboca fems a les portes del jutjat coincidint amb els 40 anys de la Constitució

Imagen noticia

Aquesta matinada, diversos jutjats catalans s’han despertat amb fems a les seves portes, entre ells el de Rubí, ubicat a la plaça Pere Esmendia. Es tracta d’una acció reivindicativa dels Comitès en Defensa de la República (CDR) coincidint amb el 40è aniversari de la Constitució espanyola.

La porta del jutjat s’ha omplert de fems sota un cartell gran on es podia llegir ‘Merda de justícia’. Damunt dels fems, hi havia paraules relacionades amb processos judicials que els CDR consideren injustos. Així, es feia referència a La Manada, a l’1 d’Octubre, als presos polítics, a Willy Toledo, a El Jueves, al 23-F, o a Valtonyc, entre altres. A les 8 hores, les portes dels jutjats rubinencs ja havien estat netejades.

D’altra banda, també coincidint amb l’aniversari de la Constitució, ?’mnium Rubí ha impulsat un nou mural al Centre Democràtic Republicà, en el qual es reivindica la llibertat dels líders independentistes empresonats i es denuncia que la justícia és corrupta. L\’autor és Enric Font, un destacat grafiter de Barcelona.