Tornen a demanar la llicència urbanística per obrir Can Balasc

Imagen noticia
El col·legi Balmes lliura més de 6.000 euros per la recerca del càncer infantil
18 de noviembre de 2019
Imagen noticia
La Unión Extremeña celebra 40 anys amb actuacions musicals
20 de noviembre de 2019

Tornen a demanar la llicència urbanística per obrir Can Balasc

Imagen noticia

TMA Grupo Sánchez ha tornat a presentar un Projecte d’Actuació Específic (PAE) a l’Ajuntament de Rubí amb l’objectiu d’aconseguir la llicència urbanística necessària per a convertir l’antiga extractiva de Can Balasc en un abocador. El registre d’entrada del document al consistori és del 24 d’octubre.

En la Mesa d’abocadors, que es va convocar dilluns a la tarda de forma urgent, la plataforma Rubí sense abocadors va tornar a lamentar que el consistori hagi trigat pràcticament un mes en informar sobre aquest fet. «Ens hauria agradat que ens ho haguessin comunicat abans, perquè és un expedient molt gran i necessitem temps», ha apuntat Joaquin ?’dena, membre de la plataforma.

El regidor de Sostenibilitat i Medi, Andrés Medrano, ha reconegut que «segurament es podria haver compartit abans el document» i ha anunciat que l’Ajuntament ha encarregat un estudi tècnic ambiental específic per aquest PAE, «perquè es mirin tots els punts des dels quals es pot atacar aquest projecte des del punt de vista municipal».

Aquesta és la segona vegada que l’empresa fa aquesta demanda després que al juny el consistori denegués la llicència al·legant que mancaven informes sectorials.

Ara, segons es va explicar a la Mesa, l’empresa ha incorporat els informes i per tant està previst aprovar el tràmit inicial aquest dijous a la Junta de Govern. Un cop surti publicada la documentació al Butlletí Oficial de la Província, s’obrirà un període d’un mes per presentar al·legacions, tal com ja va succeir el primer cop. «Seguirem treballant i fent el que calgui perquè no s’obri cap nou abocador a Rubí i es tanquin els que tenim», ha explicat ?’dena.