Tot a punt pel Duatló de Rubí, que serà diumenge

Imagen noticia
Concentració multitudinària i vaga general contra la discriminació i la violència masclista
8 de març de 2018
Imagen noticia
El concert de primavera de la Banda de Rubí homenatja la música folk europea
12 de març de 2018

Tot a punt pel Duatló de Rubí, que serà diumenge

Imagen noticia

El Club Natació Rubí (CNR), amb el suport de l’Ajuntament de Rubí i de Sant Cugat, ja ho té tot a punt per al Duatló que serà aquest diumenge 11 de març i que arriba amb importants novetats. Entre aquestes, cal destacar que en aquesta 5a edició s’ha apostat per canviar la modalitat de Duatló Olímpic a Duatló Sprint. D’aquesta manera, la prova no és tan exigent i es fa més accessible per al conjunt de la ciutadania. Segons Aleix Janer, de l’organització del Duatló, “els objectius d’aquest canvi han estat dos: fomentar la participació rubinenca, ja que és una prova de la ciutat, i apropar aquest esport a la gent de Rubí”.

El 5è Duatló de Rubí tindrà sortida i arribada a la rambla del Ferrocarril, on també hi haurà el box de les bicicletes. La prova, que figura en el calendari de la Federació Catalana de Triatló, enguany forma part de la Copa Catalana.

La cursa s’iniciarà a les 10 hores amb un recorregut que s’ha vist modificat arran del canvi de modalitat. Els participants hauran de realitzar un recorregut de 5 km corrents (zona centre i 25 de Setembre), 20 km en bicicleta (C-1413 entre El Pinar i un tram del polígon de Cova Solera) i 2,5 km corrents (Les Torres i 25 de Setembre). Els organitzadors esperen arribar enguany als 375 participants.

Talls a la C-1413 i afectació als busos
Amb motiu del Duatló, es tallarà la circulació del trànsit entre les 9 i les 13 hores a la C-1413 entre el carrer Ample fins a la rotonda del Pinar, en diversos carrers del polígon de Cova Solera i en trams de l’avinguda Can Cabanyes, el passeig del Ferrocarril, el carrer Edison, Cal Príncep, Abat Escarré i Pintor Coello.

Això obligarà també a modificar parades dels busos urbans i interurbans, que veuran afectat el servei. / DdR

Deixa un comentari