Tradicional recepció d’entitats per Nadal

Imagen noticia
Campanya nadalenca per estimular les compres entre el comerç local
19 de diciembre de 2018
Imagen noticia
El públic rubinenc gaudeix de clàssics de l’òpera durant la Cantada Popular
24 de diciembre de 2018

Tradicional recepció d’entitats per Nadal

Imagen noticia

Les entitats van ser les protagonistes de la tradicional recepció de Nadal que ofereix l’Ajuntament a les diverses associacions de la ciutat. L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, va agrair a les entitats la seva tasca, tant pel que fa a la programació de Nadal com durant la resta de l’any: «Les entitats us bolqueu amb la ciutat, treballant de forma incansable per fer possible que les nostres tradicions es mantinguin, fent volar imaginació per fer noves propostes per engrescar la ciutadania. Sou gent constant, creativa i passional, cabuda i reivindicativa quan cal, persones orgulloses de Rubí».

En referència a la programació de Nadal, la màxima responsable municipal va afirmar que la programació «està carregada de propostes familiars», especialment «activitats tradicionals, com els tallers i espectacles de la carpa de la plaça Doctor Guardiet, i el nou espai del Món del Tió, a la plaça Doctor Pearson».

De cara al 2019, Ana M. Martínez, va demanar a tots els presents continuar treballant plegats per la ciutat: «Desitjo que seguim la senda de la col·laboració permanent que tants bons fruits ens dona, junts podem oferir una oferta cultural i lúdica única, i que ens distingeix d’altres ciutats».

La recepció d’entitats, que va tenir lloc al Celler el dimecres a la tarda, va acabar amb un aperitiu.