‘El Món del Tió’, un espai màgic a la plaça Pearson que captiva el públic infantil

Imagen noticia
Campanya nadalenca per estimular les compres entre el comerç local
19 de diciembre de 2018
Imagen noticia
El públic rubinenc gaudeix de clàssics de l’òpera durant la Cantada Popular
24 de diciembre de 2018

‘El Món del Tió’, un espai màgic a la plaça Pearson que captiva el públic infantil

Imagen noticia

‘El Món del Tió’ és una proposta nova del Nadal a la ciutat. Un espai màgic ple d’activitats infantils on conviuen tions, fades i caganers i que està captivant els més petits i també els no tan petits. ‘El Món del Tió’, ubicat a la plaça Doctor Pearson, va obrir les seves portes dissabte passat i es podrà visitar fins el diumenge 23.

Cada dia, hi ha el ‘Bosc dels desitjos’, ‘Neu d’il·lusió’, el ‘Bosc dels bolets’, les ‘Cases de les fades’, el ‘Racó del caganer’ i una exposició de tions. Els nens i nenes hi poden fer tallers i activitats de tota mena, des de propostes per elaborar elements de la decoració de Nadal fins a concerts o activitats artístiques. L’espai està obert d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

També a la plaça Pearson i també des del passat cap de setmana, la Fira de Nadal està oberta al públic d’11 a 21 hores. Són 7 paradetes de fusta que venen productes nadalencs i gastronòmics.

La plaça Pearson es converteix així en un nou punt de centralitat de les activitats de Nadal per als nens i nenes. «Situem més activitats infantils aquí, molt més a prop de la pista de gel i de la parada del trenet de manera que les famílies tinguin també les activitats infantils més a prop les unes de les altres», ha explicat l’alcaldessa, Ana M. Martínez.

La Pista de gel, a la plaça de la Nova Estació, estarà oberta fins al 7 de gener. Els dies lectius obre de 17 a 21 hores i els festius i període de vacances escolars d’11 a 21 hores (excepte el 24 i el 31 de desembre que tancarà a les 20 hores). Fins dissabte 15 de desembre, han passat per la pista de gel 2.278 persones, 305 de les quals han patinat fent ús dels vals descompte que ofereixen els establiments associats a Comerç Rubí. A banda de les propostes a la plaça Pearson, el públic familiar també troba diferents activitats i espectacles a la carpa d’activitats de Doctor Guardiet, que del 28 de desembre al 4 de gener acollirà també el ‘Món dels Somnis.