Tres empreses de Rubí seran guardonades amb els Premis Cambra 2018

Imagen noticia
Detingut un home per dos robatoris amb força a domicilis de Rubí
13 de abril de 2018
Imagen noticia
La Societat Blues Rubí organiza un concert amb el reconegut guitarrista basc Iker Piris
17 de abril de 2018

Tres empreses de Rubí seran guardonades amb els Premis Cambra 2018

Imagen noticia

La Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa ha fet públics els noms de les 12 empreses guardonades amb els Premis Cambra 2018 pel que fa a les sis categories obertes a la participació. Entre aquestes, enguany hi ha tres firmes de Rubí: Eco-fred Rubí, Dermofarm i Wetron Automatización.

D’aquesta forma, Eco-fred Rubí SL rebrà el Premi Cambra 2018 a la Iniciació a la Internacionalització pel ràpid creixement de la seva activitat internacional amb una estable política d’expansió i posicionament dins d’un mercat especialitzat altament competitiu. La firma, creada l’any 1991 per a la instal·lació de sistemes de climatització, s’ha especialitzat en el desenvolupament de tecnologies per al tractament de l’aire, i a partir del 2000, va orientar la seva activitat en la instal·lació de sales netes i espais d’ambient controlat per a sectors de la indústria i la recerca biofarmacèutica, cosmètica, sanitària, alimentària i veterinària, entre altres.

El 2014, l’empresa va apostar per la inversió en R+D+I i va crear la seva pròpia línia de productes i equips auxiliars per a sales d’ambient controlat, iniciant els primers passos per a la internacionalització. L’any 2017 el seu volum d’exportació representa el 20% del total de la facturació de l’empresa en mercats tan diversos com l’Aràbia Saudita, Algèria, Suïssa, Alemanya, Portugal o França.

Pel que fa a Dermofarm SA, rebrà el Premi Cambra 2018 a la Trajectòria Internacional Consolidada. La firma es dedica al desenvolupament, fabricació i comercialització de productes de cosmètica, dermatologia i ginecologia. Fundada l’any 1972, l’empresa va iniciar la seva activitat exportadora l’any 1998 i actualment destina el 10,7% de la seva facturació a l’exportació. Està present a Alemanya i Portugal amb estructures comercials pròpies des de l’any 2013. Dermofarm exporta a una trentena de països de tot el món i compta amb una plantilla de 260 treballadors. El jurat ha valorat la sòlida trajectòria exportadora i l’expansió internacional, consolidant la presència de la marca en els mercats exteriors.

Finalment, Wetron Automatización SA és una enginyeria especialitzada en el desenvolupament de projectes claus en mà d’automatització, control de processos productius i gestió de la informació per al sector industrial de l’automòbil, aeronàutica, química, alimentació i logística. La firma serà guardonada amb el Premi Cambra a l’Impuls de la Innovació, la Recerca i el Desenvolupament per la seva capacitat innovadora en el desenvolupament de noves solucions adaptades a les noves tendències en l’àmbit de la robòtica i l’automatització de processos, i per facilitar l’accés de l’R+D a les pimes.