Detingut un home per dos robatoris amb força a domicilis de Rubí

Imagen noticia
Clam al carrer per unes pensions dignes
12 de abril de 2018
Imagen noticia
Tres empreses de Rubí seran guardonades amb els Premis Cambra 2018
16 de abril de 2018

Detingut un home per dos robatoris amb força a domicilis de Rubí

Imagen noticia

Els Mossos d’Esquadra van detenir el 10 d’abril un home de 42 anys, nacionalitat xilena i veí de Rubí com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a domicilis.

La investigació es va iniciar al febrer, quan els agents de la comissaria de Rubí van identificar dos ocupants d’un vehicle que es trobava mal estacionat durant un patrullatge. Els agents van comprovar que tots dos tenien antecedents per robatoris amb força i van detenir el copilot, que tenia una ordre de recerca i detenció del jutjat de Sant Feliu. A l’interior del vehicle, hi van trobar un maletí amb nou colònies precintades de marques de renom i 26 rellotges usats.

Davant la incongruència de les explicacions per part dels dos homes sobre la procedència de tot el material, els agents van intervenir-lo de forma preventiva per tal de fer comprovacions. Durant la fase d’investigació, es van localitzar dues denúncies presentades el 19 de febrer per robatoris a l’interior de domicilis de Rubí i van esbrinar que part del material recuperat havia estat sostret en aquests pisos.

Amb aquesta informació, es va procedir a detenir el conductor del vehicle identificat al febrer, com a presumpte autor dels robatoris. Els agents van sol·licitar una entrada i registre al domicili del detingut, on van intervenir objectes electrònics, com un GPS, i gran quantitat de moneda estrangera de procedència desconeguda.

La investigació continua oberta per esbrinar si els objectes han estat sostrets en altres robatoris. L’arrestat, amb diversos antecedents, va passar a disposició judicial ahir i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.