Triomf de la Rubinenca en el Campionat de Catalunya per clubs

Organitzen una nova recollida intensiva de firmes de la campanya ‘Signa un vot per la independència’
20 de març de 2013
Imagen noticia
Bona acollida d ‘Espardenya’t’, la fira del producte català, tot i el temps inestable
30 de novembre de 2013

Triomf de la Rubinenca en el Campionat de Catalunya per clubs

El primer equip de La Rubinenca es va desplaçar a Terrassa en la vuitena ronda del Campionat de Catalunya per clubs, un dels equips que lluita pel descens.

El matx es va decantar ràpidament amb una miniatura de Teo Campos, però ràpidament va empatar l’equip rival després d’una derrota de Manuel Sierra. David Collado va guanyar tot i cometre alguna imprecisió gràcies a un error del rival, també va guanyar Antoni Navarro. Poc després, Miguel Martínez va guanyar la seva partida. Amb l’1-4 favorable, Hilario va acabar guanyant la seva partida, com també van fer Jordi Arcas i Rafael Martínez. Josep Maria Fortes i Albert Martínez van perdre però el resultat final va ser de 3-7.

L’equip B va visitar Caldes de Montbui, on va guanyar 1-5 en un matx en que cap rubinenc va perdre. Els dos últims, Lluís Soucheiron i Juan Molina, van fer taules en unes partides disputades, però els quatre primers van anar aconseguint a poc a poc avantatge i el partit no va perillar en cap moment.

L’equip C, per la seva banda, va jugar contra el Sant Joan de Vilatorrada i va guanyar 1-3. Els joves Issa Sane i Judith Serrano confirmen el seu bon torneig i la seva progressió amb una nova victòria, juntament amb Antonio Muñoz, que va controlar en tot moment la seva partida.

L’equip D, amb els més menuts de La Rubinenca, va anar a Vall de Tenes, on els nens no van poder fer res contra un equip de jugadors experimentats, davant del qual van perdre 4-0. La setmana vinent es jugarà l’última ronda del campionat.

D’altra banda, a Sabadell es va disputar la sisena ronda del campionat obert, en què van guanyar Albert i Rafael Martínez, Manuel Sierra i Serafí Algarte. Va empatar Teo Campos i van perdre A. Pascual i F. Pina. / DdR

Deixa un comentari