Triplet històric de l’UP Las Torres al podi en el Campionat de Catalunya de petanca

L’Ajuntament invertirà 1,8 milions d’euros en millorar l’asfalt dels carrers
21 de marzo de 2022
sàhara occidental
Rubí Solidari acusa el govern “d’abandonar el Sàhara Occidental” i convoca una manifestació
22 de marzo de 2022

Triplet històric de l’UP Las Torres al podi en el Campionat de Catalunya de petanca

Redacció

Les instal·lacions de la Unió Petanca Las Torres-Rubí han acollit aquest diumenge el Campionat de Catalunya individual de petanca, amb un gran èxit dels jugadors locals. L’UP Las Torres-Rubí ha omplert el podi amb tres jugadors i en total hi ha hagut cinc esportistes de l’entitat local entre els sis primers classificats, un èxit sense precedents en la petanca catalana. 

El guanyador de la competició ha sigut Josele Delgado, que ha superat el seu company Ignacio Egea en una final molt disputada. El podi l’ha completat Nito Rodríguez, que després de perdre la semifinal amb Delgado, s’ha imposat a Santi Tabera, jugador de La Pobla de Montornès. José Manuel Ruiz ha aconseguit el cinquè lloc i Carlos Martínez, el sisè. Els cinc s’han classificat per disputar ara el Campionat d’Espanya.

D’altra banda, l’única representant en categoria femenina del club, Judit Renau, s’ha quedat a un pas de les semifinals després de perdre contra Rosa Perancho, del Gran Via. Tot i això, ha aconseguit finament una meritòria cinquena plaça. La competició també s’ha disputat a Rubí, a les pistes del club Santa Rosa.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES