L’Ajuntament invertirà 1,8 milions d’euros en millorar l’asfalt dels carrers

La nova redacció del POUM que no arriba
21 de marzo de 2022
Triplet històric de l’UP Las Torres al podi en el Campionat de Catalunya de petanca
21 de marzo de 2022

L’Ajuntament invertirà 1,8 milions d’euros en millorar l’asfalt dels carrers

Redacció

L’Ajuntament de Rubí està treballant per millorar l’estat dels carrers de la ciutat amb dos projectes: un pla de manteniment d’asfaltatge dotat amb 850.000 euros anuals i un projecte d’inversió per millorar l’asfalt en diferents carrers d’1 milió d’euros. 

En el primer projecte, l’objectiu és reparar les incidències a l’asfalt detectades i fer un manteniment puntual i preventiu en diferents zones del municipi. De moment, ja s’ha actuat al Centre, la Plana de Can Bertran, Ca n’Alzamora, 25 de Setembre, Les Torres, Can Vallhonrat, Can Fatjó, Can Serrafossà, Can Ximelis, Sant Muç, Castellnou, Can Solà, Can Barceló, Vallespark i els polígons industrials de Can Jardí i Molí de la Bastida. Properament, s’intervindrà a Ca n’Oriol i a la Zona Nord.

Per tal de millorar la seva eficiència, l’Ajuntament ha agrupat les diferents actuacions incloses al programa de gestió (incidències de l’asfalt detectades pels tècnics municipals, per les agents del civisme o comunicades pel veïnat) i els punts deteriorats de l’asfaltat que hi ha en el recorregut entre aquests punts. El contracte de manteniment té un pressupost de 850.000 euros anuals i es va iniciar el juliol de l’any passat.

D’altra banda, l’Ajuntament està licitant la redacció de diversos projectes per millorar l’asfaltat dels carrers del nucli urbà, les urbanitzacions i els polígons. La voluntat és iniciar les obres el primer trimestre de l’any vinent i el cost total serà d’1 milió d’euros. 

Al nucli urbà està prevista la millora dels següents carrers: c. Berguedà (tram c. Edison- Penedès), el pg. Pau Claris (tram Bullidor-Cadmo), del c. Víctor Balaguer (tram Lluís Ribas-Milà i Fontanals), del c. Plana de Can Bertran (tram Magallanes-Camí de Ca n’Oriol), del c. Pastora (tram Madrid-Lleó), del pg. Riera (tram pont Cadmo-pont c. Sant Joan), del c. Lumière (tram Miguel de Cervantes-Rambla del Ferrocarril) i del c. Edison (Rambla Ferrocarril-Berguedà).

A les urbanitzacions, es preveu el reasfaltatge de la calçada de la carretera d’Ullastrell, al tram del c. Encantats, l’arranjament puntual de la calçada d’un altre tram d’aquesta carretera i un pas elevat al c. Banyoles. Pel que fa als polígons, s’han previst actuacions als carrers Bach, Scubert, Londres, Leonardo da Vinci a la cruïlla amb l’avinguda Europa i als carrers Chopin, Beethoven, Wagner i a l’avinguda Can Sucarrats.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES