Trobada de robòtica de les escoles Ribas, Balmes, Maristes i Montserrat

Previstes tres manifestacions coincidint amb el Ple municipal
26 de febrero de 2020
Sobre la instalación de un CUAP en Rubí
28 de febrero de 2020

Trobada de robòtica de les escoles Ribas, Balmes, Maristes i Montserrat

Imagen noticia

Les escoles concertades de Rubí, l’Escola Ribas, l’Escola Balmes, l’Escola Montserrat i el Col·legi Maristes Rubí han organitzat conjuntament una trobada de robòtica que tindrà lloc el 6 de març a partir de les 11 h al centre educatiu de Maristes.

Hi participaran els alumnes de 4t de Primària de cada centre educatiu i es formaran grups heterogenis entre els diferents centres.

L’objectiu de la trobada és posar en pràctica els coneixements que tenen tots els alumnes sobre robòtica i que puguin solucionar de forma divertida diversos desafiaments. El material de robòtica que s’utilitzarà serà de la marca Lego.

Maristes acollirà la primera edició de l’Edcamp
D’altra banda, Maristes de Rubí acull el 29 de febrer el primer Edcamp educatiu a la ciutat, dirigit a mestres i professors locals. L’activitat començarà a les 9 h amb l’acreditació dels participants i la tria a les sessions de treball a les quals voldran participar. A partir de les 10 h començaran aquestes sessions de treball.

L’Edcamp és una trobada oberta a tothom, especialment a professors i mestres actuals i futurs, amb la finalitat de compartir aprenentatges, coneixements, inquietuds i passions sobre l’educació. Es basa en un aprenentatge entre iguals i és a través de la conversa i l’intercanvi que es desenvolupa.
No hi ha un programa predefinit per l’organització, sinó que són els mateixos participants qui construeixen el programa a partir dels temes del seu interès.

Per participar, és recomanable la inscripció prèvia, que es pot fer a un formulari web a www.edcamprubicity.wordpress.com.