Troben el cos sense vida d’un home a la riera de Rubí arrossegat per l’aigua

Imagen noticia
Tres rubinencs són evacuats d’Indonèsia després de l’episodi de terratrèmols
13 de agosto de 2018
Imagen noticia
La Sala acollirà una nova temporada del Cicle Gaudí de cinema
20 de agosto de 2018

Troben el cos sense vida d’un home a la riera de Rubí arrossegat per l’aigua

Imagen noticia

Els Bombers han localitzat aquest vespre el cos sense vida d\’un home a la riera de Rubí que hauria estat arrossegat per l\’aigua degut a la forta pluja d\’avui.

Aquesta tarda s’ha muntat un dispositiu de recerca per localitzar un home que, segons les primeres informacions, podia haver estat arrossegat per l’aigua en intentar creuar la riera de Palau amb el seu vehicle a l’alçada de Terrassa.

Poc abans de les 21 hores, s’ha constatat la localització de part del vehicle a l’interior de la riera de Rubí, i uns metres més avall, el cos sense vida d’un home que encara està pendent de ser identificat. A hores d’ara, els Mossos d’Esquadra estan procedint amb les tasques judicials per tal procedir amb l’aixecament del cos i determinar-ne les causes.

El dispositiu ha comptat amb la participació de 11 dotacions i l’helicòpter dels Bombers de la Generalitat amb les unitats del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i del Grup Caní de Recerca, 7 patrulles i l’helicòpter dels Mossos d’Esquadra i efectius de la Policia Local.