La Sala acollirà una nova temporada del Cicle Gaudí de cinema

Imagen noticia
Troben el cos sense vida d’un home a la riera de Rubí arrossegat per l’aigua
17 d'agost de 2018
Imagen noticia
Un jugador de la Unió Esportiva Rubí rep tres cops de puny en un amistós
21 d'agost de 2018

La Sala acollirà una nova temporada del Cicle Gaudí de cinema

Imagen noticia

El teatre municipal La Sala tornarà a projectar les pel·lícules del Cicle Gaudí, impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català. Una temporada més, els rubinencs tindran l’oportunitat de veure el millor cinema de producció catalana, una iniciativa que es va posar en marxa el 2016 en diferents municipis de Catalunya.

El Cicle Gaudí portarà a La Sala una pel·lícula al mes fins al 2019, encara amb dates per confirmar. La primera, que es projectarà al setembre, serà ‘Jean-François i el sentit de la vida’, l’opera prima de Sergi Portabella, un film en el qual dos adolescents (Max Megías i Claudia Vega) projecten un viatge a França a la recerca del sentit de la vida.

A l’octubre es projectarà la segona pel·lícula del cicle, signada per Pau Durà sota el títol ‘Formentera Lady’, amb l’actor protagonista José Sacristán. Es tracta d’un film dramàtic sobre un músic que té un estil de vida hippy i que s’ha de fer càrrec del seu net.

Al novembre, es podrà veure el documental ‘Petitet’, del prestigiós director Carles Bosch. L’audiovisual està centrat en la promesa que Joan Ximénez Valentí ‘Petitet’ va fer a la seva mare abans de morir: portar la rumba catalana al Gran Teatre del Liceu.

Per tancar el cicle, al desembre es podrà veure el llargmetratge ‘Les distàncies’, de la directora Elena Trapé, una història en què un grup d’amics es presenta per sorpresa a Berlín per celebrar l’aniversari d’un amic (Miki Esparbé).

El preu de les entrades és de 4,5 euros i de 3 euros pels titulars del Carnet Jove. Les pel·lícules es projectaran en versió original i, si cal, amb subtítols.

Deixa un comentari