Últimes places per poder participar en el Duatló de Rubí, que arriba amb importants novetats

Imagen noticia
ERC demana al govern que aposti de forma decidida per l’Oficina d’Escolarització
1 de març de 2018
Imagen noticia
Les entitats andaluses celebren el Dia d’Andalusia mostrant la seva cultura
5 de març de 2018

Últimes places per poder participar en el Duatló de Rubí, que arriba amb importants novetats

Imagen noticia

El termini per inscriure’s en el Duatló de Rubí, una prova organitzada pel Club Natació Rubí (CNR) que es disputarà el pròxim 11 de març, finalitza el 8 de març. Encara queden places disponibles i les inscripcions són gestionades per la Federació Catalana de Triatló des del web www.duatlorubi.com.

Entre les novetats, cal destacar que en aquesta 5a edició s’ha apostat per canviar la modalitat de Duatló Olímpic (10 km cursa-40 km bicicleta-5 km cursa) a Duatló Sprint (5 km cursa-20 km bicicleta i 2,5 km cursa). D’aquesta manera, la prova no és tan exigent i es fa més accessible per al conjunt de la ciutadania. A més, i amb el mateix objectiu, s’ha incorporat un servei de lloguer de bicicletes per aquells ciutadans que no en tinguin i vulguin fer la prova.

“Creiem que la modalitat Sprint la farà més accessible als rubinencs i rubinenques. Animo tothom a participar de la prova i a gaudir d’una matinal esportiva magnífica”, ha assenyalat el regidor d’Esports de l’Ajuntament de Rubí, Juan López.

Hi podran participar un màxim de 375 atletes de categories cadet, júnior, Sub-23, absolut i veterans, i hi haurà classificacions masculina i femenina tan individual com per equips.

Els 5 km de cursa inicials i els 2,5 km finals es faran per un circuit urbà per la zona del 25 de Setembre, mentre que els 20 km en bici seran per la comarcal C-1413, el Pinar i Cova Solera. La sortida serà a les 10 hores, una hora més tard que en anteriors edicions, des de la rambla del Ferrocarril, on també serà l’arribada i on hi haurà actuacions com la del grup de batucada Tronats del Tabal.

Els participants rebran com a obsequi una samarreta tècnica i una bossa amb productes dels patrocinadors, a banda de l’habitual avituallament. També es realitzaran diferents sortejos entre els participants. Aquest any, el Duatló de Rubí, que figura en el calendari de la Federació Catalana de Triatló, formarà part de la Copa Catalana.

Promogut pel CNR, compta amb el suport dels Ajuntaments de Rubí i de Sant Cugat. Pel regidor d’Esports rubinenc, “cal posar en valor el gran esforç del Club Natació Rubí a l’hora d’organitzar aquest duatló, així com la col·laboració de patrocinadors i voluntaris”.

Deixa un comentari