Un detingut per ferir una persona amb arma blanca i un segon arrestat per intentar fugir després d’un accident quan anava begut

jugadors cent patins campions europa
Iván Medina i Manel de la Cruz, jugadors del Cent Patins, campions d’Europa amb la selecció espanyola d’hoquei línia sub-18
2 de agosto de 2021
Bea Ortiz
La selecció espanyola de waterpolo guanya Xina (11-7) i fa un gran pas cap a la medalla
3 de agosto de 2021

Un detingut per ferir una persona amb arma blanca i un segon arrestat per intentar fugir després d’un accident quan anava begut

Aquest diumenge a la tarda, la Policia Local de Rubí ha efectuat dues detencions. La primera d’elles s’ha realitzat poc abans de les 14 h, quan el cos policial ha estat requerit prop de la plaça del Doctor Pearson per la presència d’una persona ferida amb arma blanca.

Mentre la patrulla recavava informació de la víctima i s’esperava l’assistència sanitària, una segona unitat policial ha localitzat prop del lloc un home que, tant la seva descripció com la seva vestimenta, coincidia amb la del presumpte agressor.

Els agents han procedit a la seva detenció, a la qual s’ha resistit, resultant ferits de caràcter lleu dos policies. La Policia Local ha iniciat les primeres diligències, que han estat traspassades al cos de Mossos d’Esquadra, que continua les investigacions.  

La persona ferida es trobava prop de la plaça Pearson. / Arxiu

Posteriorment, pels volts de les 15.30 h, la Policia Local també ha estat requerida arran d’un accident de trànsit a l’avinguda de l’Estatut, a l’alçada de la plaça de l’Agricultura. En personar-s’hi, els agents han comprovat que es tractava d’una col·lisió amb un sol vehicle implicat, detectant-se en la persona conductora símptomes de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques.

Quan ha estat requerida per a identificar-se, aquesta s’hi ha negat, intentant fugir del lloc. Els agents ho han impedit, moment en què han estat agredits i han hagut de procedir a la seva detenció. Així mateix, ha causat lesions als agents durant la detenció i danys al vehicle patrulla durant el seu trasllat.

Altres actuacions

Durant el cap de setmana, el cos policial també ha intervingut en dues baralles més, un incendi en un vehicle, quatre accidents de trànsit, un furt a un establiment, dos serveis derivats de les incidències climatològiques de dissabte, diversos serveis arran de molèsties a la via pública, un despreniment de façana i s’han planificat 8 serveis de control de les limitacions de mobilitat establertes per les autoritats sanitàries.