Un rubinenc i el seu pare de 70 anys faran el camí de Santiago des de Rubí en bicicleta

av progrés
Neix una nova associació comercial i veïnal al Progrés
22 de abril de 2022
flor de neu
L’Escola de Sardanes Flor de Neu enceta aquest diumenge a Cabrils la nova temporada
22 de abril de 2022

Un rubinenc i el seu pare de 70 anys faran el camí de Santiago des de Rubí en bicicleta

El rubinenc Jordi Alba, informàtic de professió i de 36 anys, i el seu pare, Escolástico Alba, de 70 anys, s’han proposat dur a terme una aventura en bicicleta: fer el camí de Santiago des de Rubí.

Alba fill explica que és aficionat a la bici des de petit i que va arribar a competir i a participar en curses i pedalades de llarga distància, però que un dia va plantejar-se dur a terme alguna cosa més a l’aventura. A més, assenyala que va sentir la necessitat de compartir més temps amb el seu pare, que ja es feia gran. D’aquí va sorgir el projecte de fer tots dos el camí a Santiago des de Rubí. Pare i fill fa temps que entrenen i, de fet, tenien previst fer la ruta el 2020, però la pandèmia i una lesió els van obligar a ajornar-la.

La ruta ciclista arrencarà aquest diumenge des de la porta de casa seva i han planejat 18 etapes fins a arribar al seu destí, a través del camí de Sant Jaume, el camí de l’Ebre i allà enllaçar amb el camí tradicional cap a Santiago.

Alba explica que té un blog (asantiagoenbici.com), des d’on explicarà com els està anant cada etapa i dades interessants del viatge.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *