Neix una nova associació comercial i veïnal al Progrés

previa sant jordi copia
Rubí es prepara pel Sant Jordi del retrobament mirant el temps de reüll
22 de abril de 2022
Jordi Alba i pare
Un rubinenc i el seu pare de 70 anys faran el camí de Santiago des de Rubí en bicicleta
22 de abril de 2022

Neix una nova associació comercial i veïnal al Progrés

Marta Cabrera

Un grup de ciutadans que viuen o treballen al barri del Progrés han impulsat l’Associació de Comerciants i Veïns del Progrés. Es tracta d’una entitat que neix amb la intenció de revaloritzar el barri, estimular el comerç de proximitat i organitzar activitats per la gent que hi viu.

Antigament, hi havia una associació en aquest cèntric barri rubinenc, però amb el temps va acabar desapareixent. Ara, volen recuperar aquell esperit associatiu i de barri a través d’una nova entitat, que està presidida per Francisco Gómez. El secretari és Pere Pagès, el tresorer, Sidy Sagna i els vocals són Miguel Ángel Martínez i David Osuna.

“Volem ajudar la gent, muntar activitats, millorar el barri i potenciar el comerç d’aquí”, ha explicat el president de l’Associació de Comerciants i Veïns del Progrés. Precisament un dels problemes que té el comerç en aquesta zona és que la majoria de persones que hi viuen opten per anar a comprar fora de Rubí o al centre de la ciutat. “La gent no coneix bé el barri, aquí hi ha de tot perquè hi ha molts comerços. Volem que la gent es quedi aquí a comprar, que els comerços no tanquin i tornar a fer un barri bonic, que ara mateix està bastant enfonsat”, ha explicat Gómez. Una de les primeres mesures per estimular el comerç és la creació d’una targeta de fidelitat a través de la qual els clients podran obtenir descomptes.

D’altra banda, l’entitat ja s’ha reunit amb l’Ajuntament per demanar algunes millores en l’espai públic, especialment pel que fa a l’estat de les voreres. Els membres de l’entitat es van reunir amb el regidor de Relacions Ciutadanes i Proximitat, Miguel Ángel Romero, que va fer una visita al barri per recollir les seves inquietuds.

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES