Un rubinenc publica un llibre sobre com millorar la qualitat a les empreses

Imagen noticia
Una plaga de paneroles afecta l’avinguda Ferrer i Domingo des de fa setmanes
23 de agosto de 2018
Imagen noticia
Els Gegants de Rubí participen a la Festa Major d’Alpicat
27 de agosto de 2018

Un rubinenc publica un llibre sobre com millorar la qualitat a les empreses

Imagen noticia

El rubinenc Héctor Santiago ha publicat un llibre que té per objectiu ajudar a millorar la qualitat a les empreses. La publicació, que porta per títol ‘Herramientas para la gestión de calidad’, és el resultat de més de 15 anys d’experiència en l’aplicació de tècniques i eines relacionades amb la millora de la qualitat en empreses de totes les mides i entorns altament competitius en diversos sectors.

El llibre proporciona un coneixement mitjà de les tècniques de millora de la qualitat. Santiago considera que millorar la gestió de la qualitat condueix a una productivitat més elevada i a uns costos menors, un fet que influeix en un creixement de les vendes i, per tant, dels beneficis.

Héctor Santiago, format àmpliament en l’àmbit de la gestió de la qualitat, a més de treballar en diverses empreses en gestió de sistemes de qualitat, també col·labora amb centres docents impartint classes sobre aquest àmbit.

‘Herramientas para la gestión de calidad’ ha estat publicat per l’editorial Círculo Rojo dins la col·lecció ‘Autoayuda’, té 190 pàgines i un preu de venda de 22,90 euros.