Una cinquantena d’equips disputaran a La Llana el Torneig Ciutat de Rubí

Tres jugadores del Cent Patins guanyen la medalla de plata al Mundial d’hoquei línia
17 de septiembre de 2021
Doble victòria del CN Rubí en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya
17 de septiembre de 2021

Una cinquantena d’equips disputaran a La Llana el Torneig Ciutat de Rubí

El torneig es disputarà entre el 18 i el 19 de setembre al pavelló de La Llana. / Cedida

El pavelló municipal de La Llana serà l’escenari el cap de setmana del 18 i 19 de setembre de la cinquena edició del Torneig Ciutat de Rubí de bàsquet, que organitza el CEB Sant Jordi. El torneig comptarà amb la participació de gairebé 50 equips i més de 500 jugadors de clubs arribats de tota la província.

La competició, que inclou des de la categoria premini fins a sèniors, serà en format triangular i cada equip participant jugarà dos partits. Entre els equips participants hi ha el CN Terrassa, el CB Can Parellada, el CB Matadepera, el CB Cerdanyola, el Sabadell Bàsquet, l’AE Minguella Badalona, el Circol Catòlic Badalona, el CB Castelldefels, el CB Sant Joan Despí, el CB Sant Josep Obrer, el CB Sant Andreu de Natzaret, el CB Coll i el CB Asme.

Segons ha explicat el CEB Sant Jordi, com a organitzador del torneig, se seguiran tots els protocols anticovid per garantir la seguretat dels assistents i només es permetrà l’accés com a públic als familiars dels jugadors dels partits que es disputin en cada moment. A més, es posarà a disposició dels jugadors i jugadores, sis fonts d’aigua perquè cada participant pugui omplir la seva ampolla, i evitar així generar residus plàstics.