Una empresa rubinenca de líquids per cigarretes electròniques es converteix en una fàbrica de gels hidroalcohòlics

Imagen noticia
L’Ajuntament ha repartit 2.000 mascaretes a l’estació de Ferrocarrils
16 de abril de 2020
Imagen noticia
I després de la crisi sanitària, l’educativa
20 de abril de 2020

Una empresa rubinenca de líquids per cigarretes electròniques es converteix en una fàbrica de gels hidroalcohòlics

Imagen noticia

L\’empresa rubinenca Drops Eliquid, que habitualment comercialitza líquids per a cigarretes electròniques, ha canviat la seva activitat habitual arran de la crisi provocada pel coronavirus i està fabricant unitats de gel hidroalcohòlic.

Arturo Ribes, gerent de l\’empresa química, ha explicat que davant l\’escassetat de recursos que estaven patint molts sectors i tenint la matèria primera i la capacitat productiva necessària per fer-ho van decidir donar un copa de mà a la societat. \»Vam decidir ajudar els nostres conciutadans, no fer-ho ens semblava un despropòsit\». Fins ara, han repartit de forma gratuïta prop de 20.000 unitats de gel antisèptic.

El 30 de març van iniciar una campanya a través de les xarxes socials explicant la possibilitat de repartir aquest producte i van atendre sol·licituds de diversos col·lectius, però també de particulars: \»En només uns minuts, vam rebre més d\’un centenar de sol·licituds d\’arreu d\’Espanya, tant de particulars com de col·lectius, totes amb una història commovedora al darrere\».

En aquests moments, Drops Eliquid continua atenent noves sol·licituds de diversos col·lectius, com la Policia Nacional, els Mossos d\’Esquadra, residències de gent gran, seguretat ciutadana, hospitals i altres organismes públics. A Rubí, han fet donacions a entitats i residències de gent gran, com l\’Associació de Solidaritat i Ajuda Veïnal (ASAV), el centre residencial de gent gran El Cel de Rubí i la residència pública Primer de Maig, a més de grups de voluntaris i centres de ciutats properes.