El Can Mir impulsa un projecte d’agricultura col·lectiva al Senegal

Imagen noticia
L’Ajuntament ha repartit 2.000 mascaretes a l’estació de Ferrocarrils
16 de abril de 2020
Imagen noticia
I després de la crisi sanitària, l’educativa
20 de abril de 2020

El Can Mir impulsa un projecte d’agricultura col·lectiva al Senegal

Imagen noticia

El Club Escola de Futbol Can Mir de Rubí i l’Associació Senegalesa Bouloukounda estan impulsant en aquesta regió del Senegal un projecte d’hort col·lectiu liderat per dones que servirà per autoabastir i generar recursos per cobrir les necessitats del territori.

El projecte es va començar a desenvolupar al gener, durant la visita d’una expedició del Can Mir a Bouloukounda. A través d’un audiovisual, l’entitat esportiva explica l’evolució del projecte i el resultat fins al moment. Es tracta d’un projecte complicat per la mancança d’infraestructures tècniques bàsiques i les condicions climatològiques de la zona, però que els impulsors esperen que tiri endavant.

El Can Mir considera que tot el que està passant ara mateix amb la crisi sanitària és també una oportunitat per ser exigents amb les persones que han de vetllar pel bé comú i protegir els més desafavorits i per envoltar-se d’aquells que poden aportar coneixement i experiència en la matèria. Estan convençuts que, d’aquesta forma, es podrà construir un futur i un món millor: «Desitgem que s’aprofiti aquesta oportunitat per canviar la nostra manera de ser, d’estar i de fer».

L’audiovisual es pot veure al canal de Youtube del Can Mir .