Una nadala solidària marca el tret de sortida del nou estudi Essentia Beyond

Imagen noticia
El CRAC torna a organitzar el Quinto solidari
24 de diciembre de 2018
També buscaven refugi
28 de diciembre de 2018

Una nadala solidària marca el tret de sortida del nou estudi Essentia Beyond

Imagen noticia

A l’estudi musical del carrer Terrassa ja torna a sonar la música. Un nou grup de productors musicals s’ha instal·lat amb el nom d’Essentia Beyond Music a l’antic estudi Monkey Sound, que havia quedat tancat des de la mort del productor musical Xavi Pérez. Els impulsors del nou projecte són Sergio Pérez, fundador de Monkey Sound, Àlex Barroso, productor musical, Pepe Alegría, director i coordinador del projecte, i Daniela Cuquet, coach. «Volem aportar la nostra experiència en el món artístic, aquest és un estudi molt especial, perquè és una sala viva de gravació i de control, sense materials absorbents, i a més és hipoal·lèrgic per aquells artistes que pateixen al·lèrgies», explica Pepe Alegría.

Per donar-se a conèixer i inaugurar l’estudi, l’equip va reunir el 13 de desembre un conjunt d’artistes per gravar un videoclip solidari, una versió de la nadala ‘Happy Xmas’, de John Lenon, a l’estil del videoclip ‘We are the world’, d’USA of Africa. «Crec que és una bona forma de mostrar el potencial dels artistes i de l’estudi, vam començar a gravar tres setmanes abans», explica el director musical, que destaca que el resultat ha estat «molt bo, es nota que l’equip d’Essentia i els cantants i músics i tota la gent que va participar ho han fet amb el cor».

En el videoclip han participat una quinzena de cantants, entre els quals Roger Corbalan, Marina Caró, Amanda Delfo, Chipper, Marián Dacal, Rosantique, Jere, Gigi Mcfarlane, Maximilian G o Mar Shine. La cançó, que serveix com a carta de presentació de l’estudi, sortirà a la venda el 4 de gener i ja es pot escoltar a les xarxes socials d’Essentia Beyond.

Tots els beneficis d’aquesta cançó, que sonarà durant el Nadal pel fil musical dels carrers de Rubí, es donaran a l’entitat local RubiTEA, que ajuda les persones amb un trastorn de l’espectre autista i les seves famílies.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *